Product was successfully added to your shopping cart.
01 423 72 80KONTAKT
0item(s)

Vaša košarica je prazna

-14%

GIGABYTE GeForce GTX 1080 G1 Gaming OC 8GB GDDR5X (GV-N1080G1 GAMING-8GD) grafična kartica

Hiter pregled

Grafična kartica GIGABYTE Gaming G1 GTX 1080 8GB (GV-N1080G1 GAMING-8GD) je del najnovejše generacije NVIDIA grafičnih procesorjev. GAMING G1 serija je narejena za iskanje najboljše grafične izkušnje in ponuja tudi več navijalskih zmogljivosti. Nova serija pod kodnim imenom Pascal je narejena je v dolgopričakovanem 16nm proizvodnem procesu, ki omogoča več moči in tranzistorjev in nižjo porabo v manjšem proizvodnem procesu. Ponuja ogromno grafične moč i, ki je potrebna za igranje modernih iger v visokih 4K ločljivostih z vklopljenimi vsemi podrobnostmi, na več monitorjih in je pripravljena na prihodnost igranja, virtualno resničnost, ki potrebuje še posebno močan sistem. GTX 1080 je na to pripravljena in kompatibilna z vodilnimi 3D očali na tržišču. NVIDIA G-Sync tehnologija sinhronizira osveževalni čas monitorja z grafičnim jedrom in tako zagotovi hitrejše in gladkejše igranje. NVIDIA VR-READY označuje, da je kartica pripravljena na hitro delovanje in nizke zamike, ki so potrebni za neverjeno virtualno resničnost. Windforce 3X hladilni sistem uporablja 2 toplotni cevki iz čistega bakra z neposrednim kontaktom do šipa in unikatno zasnovo ventilatorjev, ki skupaj ponujata odlično odvajanje toplote za najboljše delovanje pri nizkih temperaturah. 3D vdolbine na rezilih ventilatorjev povečajo zračni tok do 23% več od tradicionalnih ventilatorjev. Delno pasivno hlajenje izklopi ventilatorje, če je temperatura pod določeno mejo in tako deluje popolnoma neslišno med pisarniško rabo, gledanjem filmov ali nezahtevnim igranjem. LED indikator na vrhu kartice ponuja hiter pogled na status ventilatorja. Z 16,8 milijona nastavljivih barvnih opcij in številnimi evetlobnimi efekti lahko sedaj preko XTREME Engine pripomočka izberete pravo shemo za vaš gaming računalnik. Preko EXTREME Engine lahko tudi nastavljate nastavitve kartice in še povišate frekvence delovanja in celotno zmogljivost kartice. Backplate ponuja trdnost grafični kartici in preprečuje ukrivitev. Poleg tega dodaja še čist in privlačen videz. Ultra durable najkakovostnejši materiali in z 6+2 fazno napajanje omogočata boljše navijanje kot običajne različice. ...

Rok dobave: DOBAVA PO NAROČILU

cena: 825,93 €

AKCIJA 710,00 €

Opis izdelka

Grafična kartica GIGABYTE Gaming G1 GTX 1080 8GB (GV-N1080G1 GAMING-8GD) je del najnovejše generacije NVIDIA grafičnih procesorjev. GAMING G1 serija je narejena za iskanje najboljše grafične izkušnje in ponuja tudi več navijalskih zmogljivosti.
Nova serija pod kodnim imenom Pascal je narejena je v dolgopričakovanem 16nm proizvodnem procesu, ki omogoča več moči in tranzistorjev in nižjo porabo v manjšem proizvodnem procesu. Ponuja ogromno grafične moč i, ki je potrebna za igranje modernih iger v visokih 4K ločljivostih z vklopljenimi vsemi podrobnostmi, na več monitorjih in je pripravljena na prihodnost igranja, virtualno resničnost, ki potrebuje še posebno močan sistem. GTX 1080 je na to pripravljena in kompatibilna z vodilnimi 3D očali na tržišču.

NVIDIA G-Sync tehnologija sinhronizira osveževalni čas monitorja z grafičnim jedrom in tako zagotovi hitrejše in gladkejše igranje.
NVIDIA VR-READY označuje, da je kartica pripravljena na hitro delovanje in nizke zamike, ki so potrebni za neverjeno virtualno resničnost.

Windforce 3X hladilni sistem uporablja 2 toplotni cevki iz čistega bakra z neposrednim kontaktom do šipa in unikatno zasnovo ventilatorjev, ki skupaj ponujata odlično odvajanje toplote za najboljše delovanje pri nizkih temperaturah. 3D vdolbine na rezilih ventilatorjev povečajo zračni tok do 23% več od tradicionalnih ventilatorjev.
Delno pasivno hlajenje izklopi ventilatorje, če je temperatura pod določeno mejo in tako deluje popolnoma neslišno med pisarniško rabo, gledanjem filmov ali nezahtevnim igranjem. LED indikator na vrhu kartice ponuja hiter pogled na status ventilatorja.

Z 16,8 milijona nastavljivih barvnih opcij in številnimi evetlobnimi efekti lahko sedaj preko XTREME Engine pripomočka izberete pravo shemo za vaš gaming računalnik. Preko EXTREME Engine lahko tudi nastavljate nastavitve kartice in še povišate frekvence delovanja in celotno zmogljivost kartice.

Backplate ponuja trdnost grafični kartici in preprečuje ukrivitev. Poleg tega dodaja še čist in privlačen videz.
Ultra durable najkakovostnejši materiali in z 6+2 fazno napajanje omogočata boljše navijanje kot običajne različice.

gaming g1Proizvajalčeva koda: GV-N1080G1 GAMING-8GD
EAN koda: 4719331322168
Proizvajalec: GIGABYTE
Proizvajalec čipovja:: NVIDIA GeForce
Grafični procesor:: GeForce GTX 1080
Jedro: Pascal GP104-400
Grafični pomnilnik:: 8 GB GDDR5X
Takt procesorja:: Boost: 1860 MHz, osnovno: 1721 MHz v OC načinu
Boost: 1835 MHz, osnovno: 1695 MHz v Gaming načinu
Takt pomnilnika:: 2502 MHz (10010 MHz GDDR5)
Vodilo:: PCI Express 3.0
Število procesorskih enot: 2560
Pomnilniško vodilo: 256 bit
Podpira: DirectX 12, OpenGL 4.5, VR Ready, NVIDIA Ansel, NVIDIA SLI, NVIDIA G-SYNC-Ready, GameStream-Ready
Izhodi:: 1x DL-DVI-D, 3x DisplayPort, 1x HDMI 2.0b
Dodatno napajanje: 1x 8 pin PCI express
Dodatno:: backplate, nastavljanje osvetlitve v 16,8M barv, podpora do 4 zaslone istočasno, do 7680x4320 ločljivost (preko dveh DP 1.3)
Garancija: 12 mesecev
Dimenzije:: 41 x 280 x 141 mm

Dodatne informacije

SKU 4719331322168
Garancija 12 mesecev
Proizvajalec Gigabyte

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani uporabniki lahko napišejo mnenja. Prosimo, log in or register