Product was successfully added to your shopping cart.
01 423 72 80KONTAKT
0item(s)

Vaša košarica je prazna

Novo

MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6GB GDDR5 grafična kartica

Hiter pregled

Grafična kartica MSI Gaming X GTX 1060 6GB je del najnovejše generacije NVIDIA grafičnih procesorjev. GAMING X prihaja z dodatni povišanimi frekvencami, zmogljivim TwinFrozr VI hladilnikom in backplatom. Nova serija pod kodnim imenom Pascal je narejena je v dolgopričakovanem 16nm proizvodnem procesu, ki omogoča več moči in tranzistorjev in nižjo porabo. Ponuja ogromno grafične moči, ki je potrebna za igranje modernih iger v visokih ločljivostih, na več monitorjih in je pripravljena na prihodnost igranja, virtualno resničnost, ki potrebuje še posebno močan sistem. GTX 1060 je na to pripravljena in kompatibilna z vodilnimi 3D očali na tržišču. NVIDIA G-Sync tehnologija sinhronizira osveževalni čas monitorja z grafičnim jedrom in tako zagotovi hitrejše in gladkejše igranje. NVIDIA VR-READY označuje, da je kartica pripravljena na hitro delovanje in nizke zamike, ki so potrebni za neverjeno virtualno resničnost. MSI Gmaing App vas pripravi na VR le z enim klikom in nastavi vse komponente na najvišjo zmogljivost. MSI TwinFrozr VI hladilni sistem z dvema posebnima velikima TORX 2.0 ventilatorjema skrbi za tiho in hladno delovanje. Dvojni kroglični ležaji zagotavljajo leta brezskrbnega igranja in proizvajajo manj hrupa. 8 mm debele bakrene toplotne cevke se neposredno dotikajo jedra za najbolj učinkovito odvajanje toplote stran od jedra na posebna aerodinamična hladilna rebra. Kovinski backplate na zadnji strani kartice preprečuje krivljenje in doda k čistejšemu in bolj atraktivnemu videzu sistema. ZeroFrozr 0db tehnologija izklopi ventilatorje, če je temperatura pod določeno mejo in tako deluje popolnoma neslišno med pisarniško rabo, gledanjem filmov ali nezahtevnim igranjem. Hladilni sistem je opremljen z LED lučkami in vsaki od njih lahko po želji izberete barvo ali animacijo preko MSI Gaming APP, lahko se odziva na ritem glasbe ali na zvoke v igri, "diha", ali utripa. Ali seveda tudi izklopi. MSI je pokrbel za ojačanje napajalnega sistema kartice in tako omogoča uporabniku dvig frekvenc na še višje nivoje!  ...

Rok dobave: predvidoma 1 - 2 dni

391,49 €

Opis izdelka

Grafična kartica MSI Gaming X GTX 1060 6GB je del najnovejše generacije NVIDIA grafičnih procesorjev. GAMING X prihaja z dodatni povišanimi frekvencami, zmogljivim TwinFrozr VI hladilnikom in backplatom. Nova serija pod kodnim imenom Pascal je narejena je v dolgopričakovanem 16nm proizvodnem procesu, ki omogoča več moči in tranzistorjev in nižjo porabo. Ponuja ogromno grafične moči, ki je potrebna za igranje modernih iger v visokih ločljivostih, na več monitorjih in je pripravljena na prihodnost igranja, virtualno resničnost, ki potrebuje še posebno močan sistem. GTX 1060 je na to pripravljena in kompatibilna z vodilnimi 3D očali na tržišču.

NVIDIA G-Sync tehnologija sinhronizira osveževalni čas monitorja z grafičnim jedrom in tako zagotovi hitrejše in gladkejše igranje.
NVIDIA VR-READY označuje, da je kartica pripravljena na hitro delovanje in nizke zamike, ki so potrebni za neverjeno virtualno resničnost. MSI Gmaing App vas pripravi na VR le z enim klikom in nastavi vse komponente na najvišjo zmogljivost.

MSI TwinFrozr VI hladilni sistem z dvema posebnima velikima TORX 2.0 ventilatorjema skrbi za tiho in hladno delovanje. Dvojni kroglični ležaji zagotavljajo leta brezskrbnega igranja in proizvajajo manj hrupa. 8 mm debele bakrene toplotne cevke se neposredno dotikajo jedra za najbolj učinkovito odvajanje toplote stran od jedra na posebna aerodinamična hladilna rebra.
Kovinski backplate na zadnji strani kartice preprečuje krivljenje in doda k čistejšemu in bolj atraktivnemu videzu sistema.

ZeroFrozr 0db tehnologija izklopi ventilatorje, če je temperatura pod določeno mejo in tako deluje popolnoma neslišno med pisarniško rabo, gledanjem filmov ali nezahtevnim igranjem.

Hladilni sistem je opremljen z LED lučkami in vsaki od njih lahko po želji izberete barvo ali animacijo preko MSI Gaming APP, lahko se odziva na ritem glasbe ali na zvoke v igri, "diha", ali utripa. Ali seveda tudi izklopi.

MSI je pokrbel za ojačanje napajalnega sistema kartice in tako omogoča uporabniku dvig frekvenc na še višje nivoje! 

Proizvajalčeva koda: GTX 1060 GAMING X 6G
EAN koda: 4719072470364
Proizvajalec:: MSI
Proizvajalec čipovja:: NVIDIA GeForce
Grafični procesor:: GeForce GTX 1060
Jedro:: GP106 Pascal
Grafični pomnilnik:: 6 GB GDDR5
Takt procesorja:: OC način: Boost: 1809 MHz/ osnovna: 1594 MHz
Gaming načun: Boost: 1784 MHz/ osnovna: 1569 MHz
Silent načun: Boost: 1708 MHz/ osnovna: 1506 MHz
Takt pomnilnika:: OC način: 2025 MHz (8100 MHz GDDR5)
Gaming in Silent način: 2000 MHz (8000 MHz GDDR5)
Vodilo:: PCI Express 3.0
Število procesorskih enot:: 1280
Pomnilniško vodilo:: 192-bit
Podpira:: do 4 monitorje istočasno, OpenGL 4.5, NVIDIA 3D Vision, NVIDIA PhysX ready, NVIDIA Adaptive V-Sync, NVIDIA 3D Vision Surround Ready...
Izhodi:: 1x Dual-link DVI-D, 1x HDMI, 3x DisplayPort
Hladilnik:: MSI TwinFrozr VI s TORX 2.0 ventilatorjema, 8mm toplotnimi cevkami in neslišnim delovanjem pod 60°
Dodatno napajanje:: 1x 8-pin PCIe
Garancija: 36 mesecev
Dimenzije:: 277 x 140 x 39 mm

Dodatne informacije

SKU 4719072470364
Garancija 36 mesecev
Proizvajalec Msi

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani uporabniki lahko napišejo mnenja. Prosimo, log in or register