Product was successfully added to your shopping cart.

Slušalke Sennheiser GSP 500

Hiter pregled

BREZ KONKURENČEN ZVOK Da postaneš eno z igro, potrebuješ visoko kakovost zvoka. Z frekvenčnim razponom vse od 10 Hz pa do 30 000 Hz je to moč doseči. GSP 500 so odprte akustične gaming slušalke, ki ponujajo izvrsten naraven prostorski zvok.



VISOKO UDOBJE GSP 500 ima kupe izboljšav, da so slušalke ševedno udobne tud po več urni uporabi. Ergonomski dizajn penic v obliki ušesa omogoča boljšo zračnost in preprečuje segrevanje.





PRILAGODLJIVOST Kovinski sistem za nastavitev slušalk bo poskrbel, da bodo slušalke vedno ravno prav oprijete. Prilagodljiv je tudi kot tako, da se slušalke odlično prilegajo vsem velikostim in oblikam glav.



KRISTALNO ČISTA KOMUNIKACIJA Komunikacija je ključ za koordinirano ekipo, potrebna sta čistoča zvoka in glasnost. GSP 500 predstavlja napredno noise-canceling tehnologijo, ki minimizera hrup in motnje iz okolice.





NEMŠKO INŽENIRSTVO Visoko kakovost zvoka nam omogočajo dodelane odprte slušalke, katere so individualno testirane za najboljšo kvaliteto in odpornost. Kot pri vseh Sennheiser produktih tudi tu pripada dvo letno mednarodno jamstvo.



KOMPATIBILNOST MED PLATFORMAMI Priloženi so kabli za uporabo na različnih platformah, kot so PC, Mac in konzole oziroma kontrolarji z 3.5 mm vhodom. (Nekateri Xbox One kontrolerji potrebujejo adapter, ki je naprodaj ločeno.)


Lastnosti:
Slušalke

Barva: črna
Impedanca 28 Ω
Občutljivost: (@1 kHz): 107 dB
Teža: 358 g
Kabel: 2.5 m za PC / 1.5 m za konzole
Frekvenčni razpon: 10 - 30 000 Hz

Mikrofon

Frekvenčni razpon: 10 - 18 000 Hz
Občutljivost: -47 dBV/PA
Odpravljanje šuma


...

Rok dobave: predvidoma 2 - 3 dni

229,95 €