Product was successfully added to your shopping cart.
01 423 72 80KONTAKT
0item(s)

Vaša košarica je prazna

SAPPHIRE PULSE Radeon RX 570 OC 8GB GDDR5 (11266-36-20G) lite grafična kartica + DARILO: 3 PC igre

Hiter pregled

Grafična kartica Sapphire Pulse Radeon RX 570 8GB je predstavnik revolucionarne AMDjeve grafične arhitekture Polaris, ki je narejena v popolnoma novem proizvodnemu procesu, 14 nanometerskemu FinFet. Sapphire Pulse serija prihaja z izboljšanim hlajenjem in povišanimi frekvencami! Novi proizvodni proces poleg višje zmogljivosti prinaša nižjo porabo električne energije. Revolucionarne nove tehnologije prinašajo pripravljenost na prihodnost iger, virtualno resničnost oziroma "lahko" v dostopnejši cenovni razred. SAPPHIRE Dual-X hladilnik prihaja z dvema velikima in tihima ventilatorjema in naprednim dizajnom radiatorja. 95 mm ventilatorja usvtarjata velik zračni pretok in odlična pokritost hladilnik zmanjšuje hrup v primerjavi s standardnimi rešitvami. Radeon Chill, funkcija varčevanja z energijo, ki dinamično uravnava FPS (hitrost sličic na sekundo) na podlagi vaših gibanj v igri. Radeon Chill lahko izboljša učinkovitost porabe in omogoča nižje temperature podprtim izdelkom in iger, ki omogočajo Radeon nastavitve. AMD FreeSync tehnologija je odprti standard, ki v navezi z ustreznim monitorjem usklajuje osveževalni čas monitorja z grafično kartico in s tem preprečuje trganje slike in tako poskrbi ta gladkejšo  igro za največji užitek. Doživite  izjemno delovanje z asinhronimi senčilniki, AMD FreeSync tehnologijo in napredno podporo za navijanje za dodatni dvig zmogljivosti in gladkega igranja z visokim številom slik na sekundo. Revolucionarna FinFET tehnologija proizvodnjejedra ponuja odlično zmogljivost ob hladnem in s tem tudi tihem delovanju. Tehnološka revolucija, pripravljena na za nov začetek takoj iz škatle! DARILO OB NAKUPU AMD RADEON RX grafične kartice - 3 BREZPLAČNE najnovejše PC igre! Ob nakupu grafične kartice Radeon RX Vega, RX 580 ali RX 570 brezplačno prejmete 3 PC igre: Strange Brigade (izide 28. avgusta 2018) Star Control: Origins (izide 20. septembra 2018) Assassin's Creed Odyssey (izide 5. oktobra 2018) Priporočena maloprodajna cena vse treh iger je več kot 150 $! Promocija je veljavna do 3. novembra 2018, promocijsko kodo lahko aktivirate do 31. decembra 2018. KJE DOBITE PROMOCIJSKO KODO ZA PREVZEM BREZPLAČNIH IGER? Na elektronski naslov info@acord-92.si pošljite kopijo računa, iz katerega je razviden nakup ustrezne grafične kartice in nazaj vam bomo poslali promocijsko kodo, s katero nato preko strani www.amdrewards.com prevzamete brezplačne igre. Celoten postopek registracije in prevzema iger poteka na strani www.amdrewards.com.  Pogoje in pravila sodelovanja si preberite na www.amdrewards.com. ...

Rok dobave: predvidoma 1 - 2 dni

352,32 €

Opis izdelka

Grafična kartica Sapphire Pulse Radeon RX 570 8GB je predstavnik revolucionarne AMDjeve grafične arhitekture Polaris, ki je narejena v popolnoma novem proizvodnemu procesu, 14 nanometerskemu FinFet. Sapphire Pulse serija prihaja z izboljšanim hlajenjem in povišanimi frekvencami! Novi proizvodni proces poleg višje zmogljivosti prinaša nižjo porabo električne energije. Revolucionarne nove tehnologije prinašajo pripravljenost na prihodnost iger, virtualno resničnost oziroma "lahko" v dostopnejši cenovni razred.

SAPPHIRE Dual-X hladilnik prihaja z dvema velikima in tihima ventilatorjema in naprednim dizajnom radiatorja. 95 mm ventilatorja usvtarjata velik zračni pretok in odlična pokritost hladilnik zmanjšuje hrup v primerjavi s standardnimi rešitvami.

Radeon Chill,
funkcija varčevanja z energijo, ki dinamično uravnava FPS (hitrost sličic na sekundo) na podlagi vaših gibanj v igri. Radeon Chill lahko izboljša učinkovitost porabe in omogoča nižje temperature podprtim izdelkom in iger, ki omogočajo Radeon nastavitve.

AMD FreeSync tehnologija je odprti standard, ki v navezi z ustreznim monitorjem usklajuje osveževalni čas monitorja z grafično kartico in s tem preprečuje trganje slike in tako poskrbi ta gladkejšo  igro za največji užitek.
AMD freesync

Doživite  izjemno delovanje z asinhronimi senčilniki, AMD FreeSync tehnologijo in napredno podporo za navijanje za dodatni dvig zmogljivosti in gladkega igranja z visokim številom slik na sekundo. Revolucionarna FinFET tehnologija proizvodnjejedra ponuja odlično zmogljivost ob hladnem in s tem tudi tihem delovanju.
Tehnološka revolucija, pripravljena na za nov začetek takoj iz škatle!

DARILO OB NAKUPU AMD RADEON RX grafične kartice - 3 BREZPLAČNE najnovejše PC igre!

Ob nakupu grafične kartice Radeon RX Vega, RX 580 ali RX 570 brezplačno prejmete 3 PC igre:

  • Strange Brigade (izide 28. avgusta 2018)
  • Star Control: Origins (izide 20. septembra 2018)
  • Assassin's Creed Odyssey (izide 5. oktobra 2018)

Priporočena maloprodajna cena vse treh iger je več kot 150 $!

Promocija je veljavna do 3. novembra 2018, promocijsko kodo lahko aktivirate do 31. decembra 2018.

KJE DOBITE PROMOCIJSKO KODO ZA PREVZEM BREZPLAČNIH IGER?
Na elektronski naslov info@acord-92.si pošljite kopijo računa, iz katerega je razviden nakup ustrezne grafične kartice in nazaj vam bomo poslali promocijsko kodo, s katero nato preko strani www.amdrewards.com prevzamete brezplačne igre.

Celoten postopek registracije in prevzema iger poteka na strani www.amdrewards.com
Pogoje in pravila sodelovanja si preberite na www.amdrewards.com.Proizvajalčeva koda: 11266-36-20G
EAN koda: 4895106284524
Proizvajalec:: SAPPHIRE
Proizvajalec čipovja:: AMD Radeon
Grafični procesor:: Radeon RX 570
Jedro:: GCN 4. generacije
Grafični pomnilnik:: 8 GB GDDR5
Takt procesorja:: boost: 1284 MHz
Takt pomnilnika:: 1750 MHz (7000MHz GDDR5)
Vodilo:: PCI Express 3.0
Število procesorskih enot:: 2048
Pomnilniško vodilo:: 256 bit
Podpira:: do 5 monitorjev naenkrat, DirectX 12, Freesync, eSport ready, Vulkan, Radeon Chill
Izhodi:: 1x DVI-D, 2x HDMI, 2x DisplayPort
Hladilnik:: 2 režni Dual-X z dvema 95mm ventilatorjema in toplotnimi cevkami
Dodatno napajanje:: 1x 8-pin PCie
Garancija: 36 mesecev
Dimenzije:: 230 (D) x 125 (Š) x 40 (V) mm

Dodatne informacije

SKU 4895106284524
Garancija 36 mesecev
Proizvajalec Sapphire

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani uporabniki lahko napišejo mnenja. Prosimo, log in or register