Product was successfully added to your shopping cart.
01 423 72 80KONTAKT
0item(s)

Vaša košarica je prazna

Novo

Slušalke ASUS ROG Delta, RGB, USB-C

Hiter pregled

SLIŠITE VSAKO PODROBNOSTROG Delta imajo vgrajen ESS 9218 digitalno-analogni pretvornik, sestavljen iz štirih enot. Vsaka enota poskrbi za določen pas frekvenc - nizkih, srednjih, visokih in ultra-visokih. Te štirje signali se nato združijo in tvorijo čist zvok z razmerjem signal-šum 127-dB, kar je občutno boljše kot ostale podobne slušalke na trgu. To omogoča, da jasno slišite vse zvoke v igri in dobro precenite bližino in smer sovražnika.
KRISTALNO ČISTE VISOKE FREKVENCE IN UDAREN BASSlušalke imajo posodobljene 50 mm ASUS Essence gonilnike z Audio Signal Diversion tehnologijo, ki ločuje visoke, srednje in nizke frekvence ter tako zmanjšuje motnje. Frekvenčni odziv gonilnikov je 20 Hz do 40.000 Hz - tako poskrbijo za udaren bas in čiste visoke frekvence. Gonilniki so nameščeni pod kotom 12° in tako zvok bolj direktno usmerijo v uho, izboljša pa se tudi udobje.
RGB OSVETLITEV IN AURA SYNCROG Delta se ponašajo s prilagodljivo Aura RGB osvetlitvijo s 16,8 milijoni barv in kopico efekti. Najbolj poseben je mavrični efekt, pri katerem se barve v krogu prelivajo po sedmih neodvisnih barvnih conah.
Slušalke lahko barvno sinhronizirate z ostalo opremo, ki podpira Aura Sync.ŠIROKA KOMPATIBILNOSTNamesto 3,5 mm priključka imajo slušalke USB-C konektor ter USB-C v USB-A adapter, ki omogočata povezavo na skoraj vsako gaming napravo - PC, konzole, mobilne naprave itd.
NAREJENE ZA UDOBJEROG Delta imajo ušesne blazinice v obliki črke D, ki se bolje prilegajo človeškemu ušesu in zmanjšajo nepotrebno kontaktno območje za 20%. S tem zagotavljajo bolj udobno nošenje.
ODLIČEN MIKROFON IN NADZOR NA DOSEGU ROKSlušalkam je priložen snemljiv enosmerni mikrofon, ki poskrbi za čist govor. Na konici ima LED indikatorsko lučko, ki pokaže, če je mikrofon vklopljen. ROG Delta imajo nameščeni stikali za vklop/izklop osvetlitve in mikrofona ter kolešček za upravljanje glasnosti. Vse nastavitve imamo med igro na dosegu rok.


 
Dodatne lastnosti

Hyper-Grounding - ekskluzivna ROG tehnologija, ki uporablja več-plastne PCB plošče in poseben dizajn, ki preprečuje elektromagnetne motnje in zagotavlja zvok brez šumov
Dodatne ROG hibridne ušesne blazinice iz tkanine in usnja, ki bolj dihajo in so primerne za dolge ure igranja
50 mm gonilniki z neodim magneti
Kompatibilnost: PC, MAC, mobilne naprave, PS4, Nintendo Switch
Frekvenčni odziv slušalk: 20-40.000 Hz
Impedanca slušalk: 32 Ohm
Frekvenčni odziv mikrofona: 100-10.000 Hz
Občutljivost mikrofona: -40 dB
Dolžina USB-C kabla: 1,5 m
Dolžina USB-A kabla: 1 m
Teža: 387 g

Paket vsebuje

ASUS ROG Delta
USB-C v USB-A adapter
Hibridne ušesne blazinice
Dokumentacija

...

Rok dobave: predvidoma 2 - 3 dni

219,95 €

Opis izdelka

SLIŠITE VSAKO PODROBNOST

ROG Delta imajo vgrajen ESS 9218 digitalno-analogni pretvornik, sestavljen iz štirih enot. Vsaka enota poskrbi za določen pas frekvenc - nizkih, srednjih, visokih in ultra-visokih. Te štirje signali se nato združijo in tvorijo čist zvok z razmerjem signal-šum 127-dB, kar je občutno boljše kot ostale podobne slušalke na trgu. To omogoča, da jasno slišite vse zvoke v igri in dobro precenite bližino in smer sovražnika.
KRISTALNO ČISTE VISOKE FREKVENCE IN UDAREN BAS

Slušalke imajo posodobljene 50 mm ASUS Essence gonilnike z Audio Signal Diversion tehnologijo, ki ločuje visoke, srednje in nizke frekvence ter tako zmanjšuje motnje. Frekvenčni odziv gonilnikov je 20 Hz do 40.000 Hz - tako poskrbijo za udaren bas in čiste visoke frekvence. Gonilniki so nameščeni pod kotom 12° in tako zvok bolj direktno usmerijo v uho, izboljša pa se tudi udobje.
RGB OSVETLITEV IN AURA SYNC

ROG Delta se ponašajo s prilagodljivo Aura RGB osvetlitvijo s 16,8 milijoni barv in kopico efekti. Najbolj poseben je mavrični efekt, pri katerem se barve v krogu prelivajo po sedmih neodvisnih barvnih conah.
Slušalke lahko barvno sinhronizirate z ostalo opremo, ki podpira Aura Sync.

ŠIROKA KOMPATIBILNOST

Namesto 3,5 mm priključka imajo slušalke USB-C konektor ter USB-C v USB-A adapter, ki omogočata povezavo na skoraj vsako gaming napravo - PC, konzole, mobilne naprave itd.
NAREJENE ZA UDOBJE

ROG Delta imajo ušesne blazinice v obliki črke D, ki se bolje prilegajo človeškemu ušesu in zmanjšajo nepotrebno kontaktno območje za 20%. S tem zagotavljajo bolj udobno nošenje.
ODLIČEN MIKROFON IN NADZOR NA DOSEGU ROK

Slušalkam je priložen snemljiv enosmerni mikrofon, ki poskrbi za čist govor. Na konici ima LED indikatorsko lučko, ki pokaže, če je mikrofon vklopljen.
ROG Delta imajo nameščeni stikali za vklop/izklop osvetlitve in mikrofona ter kolešček za upravljanje glasnosti. Vse nastavitve imamo med igro na dosegu rok.

 

Dodatne lastnosti

 • Hyper-Grounding - ekskluzivna ROG tehnologija, ki uporablja več-plastne PCB plošče in poseben dizajn, ki preprečuje elektromagnetne motnje in zagotavlja zvok brez šumov
 • Dodatne ROG hibridne ušesne blazinice iz tkanine in usnja, ki bolj dihajo in so primerne za dolge ure igranja
 • 50 mm gonilniki z neodim magneti
 • Kompatibilnost: PC, MAC, mobilne naprave, PS4, Nintendo Switch
 • Frekvenčni odziv slušalk: 20-40.000 Hz
 • Impedanca slušalk: 32 Ohm
 • Frekvenčni odziv mikrofona: 100-10.000 Hz
 • Občutljivost mikrofona: -40 dB
 • Dolžina USB-C kabla: 1,5 m
 • Dolžina USB-A kabla: 1 m
 • Teža: 387 g

Paket vsebuje

 • ASUS ROG Delta
 • USB-C v USB-A adapter
 • Hibridne ušesne blazinice
 • Dokumentacija

Dodatne informacije

SKU 90YH00Z1-B2UA00
Garancija 24m
Proizvajalec Asus

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani uporabniki lahko napišejo mnenja. Prosimo, log in or register